Slik får du ny vegg

Vi forklarer deg her tre metoder for  å få ny glatt vegg

Helsparkle

Helsparkle vegger er en vanskelig affære, med mindre du er maler og har dette i fingerspissene. Du kan selvsagt forsøke, men du må være tålmodig, og være forberedt på at du ikke oppnår perfekt resultat

Nye plater

Dette er en metode som sikrer deg 100′% godt resultat. Dessverre kreves det litt transport i og hente, kaste og nye lister. Du fjerner dekslene til elektrosystemet samt fjerner listene. Det neste du må gjøre er å rive ned platene, og kapper de enten opp  til ved (tremateriale) eller kaster de. Er det gipsplater kan du faktisk bare slå et hull i de med en knytteneve og skjøre opp en åpning slik du kan se hvordan det er bak veggen før du river ned hele plater.

Når platene er nede skrur du opp nye tre eller gipsplater. Samt setter opp elektrodekslene og lister. Er du flink med utsagingen til elektrogreiene får du et strålende resultat her.

Fjerne strie, maling & tapet etc. 

En annen metode er å bruke et slipepapir på stang der du sliper vekk malingen som er på platene. Har du strie eller tapet kan du bruke en damptapetfjerner som selges rimelig på biltema, julia eller clasohlson.