Isolasjon & Ventilasjon Oslo

Vi er et firma som tilbyr konsulenttjenester og løsninger i forbindelse med byggekonstruksjoner som utsettes for fukt og fuktbelastninger. 

-Vi har hovedkontor og lager i Oslo.
-Våre åpningstider er fra 8.00 – 00
-Flere års erfaring med drenering- og fukt- problematikk i forbindelse med byggekonstruksjoner

 Resultatene som ikke lot vente på seg var overveldene positive og har vedvart i gjennom alle disse årene.

Fukt og fuktskader i kjelleren kan forhindres med riktige materialer Vi vet at flytende vann alltid renner mot laveste punkt. Men vet vi hvordan fukt beveger seg?

Kunnskap om hvordan fukt beveger seg gir oss mulighet til å stoppe alle former for fuktskader slik at vi får en varig tørr og varm kjeller. Fukt beveger seg etter naturlovene: fukt suges opp i kjellerer vegg og gulv ved hjelp av kapillærkreftene ved hjelp av konveksjon beveger vanndamp seg i forhold til lufttrykket gjennom kjellervegg og kjellergulv som følge av diffusjon skjer det avdamping og uttørking

nybygg
tegninger nybygg

Spørsmål & Svar

Spørsmål og svar om bygg

Hvorfor isolere?
Det blir stilt stadig strengere krav til bygninger vi oppholder oss i når det gjelder komfort og sikkerhet. Disse kravene kommer både fra myndigheter og fra brukere. Bygninger blir derfor stadig bedre isolert for og tilfredsstille krav til varmetap, lydgjennomgang og brannsikkerhet.

Varmeisolering
Myndighetene stiller krav til varmetap for å redusere energiforbruk. Brukere av bygninger stiller krav til varmekomfort og eiere ønsker seg økonomisk drift. Alle disse krav kan tilfreddstilles ved riktig bruk av tilstrekkelig mengde isolasjon.

Brannisolering
Forskrifter stiller krav til brannmotstand i noen bygningsdeler. Disse må isoleres for å oppnå nødvendig brannklasse.

Hvor skal jeg bruke fuktsperre?
Fuktsperre (dampsperre) skal monteres på den varme siden av isolasjonen i konstruksjoner hvor det er stor temperaturforskjell. Det vil i praksis si at fuktsperre monteres på innersiden av yttervegger og tak (skråtak eller himling mot kald loft). Det må aldri monteres to damptette lag i en og samme konstruksjon, da dette vil nesten alltid føre til problemer med oppsamling av fukt.

Skal jeg ha fuktsperre på kjelleryttervegg?
Det skal ikke brukes fuktsperre på kjelleryttervegg dersom halvparten eller mer av vegghøyden er gjennfylt på utsiden.

Kan jeg legge parkett direkte på trinnlydplaten?
Mellom trinnlydplate og parkett må det legges en trykkfordelende sponplate med not og fjær og et parkettunderlag. Platetykkelse:

Isolere selv?
Arbeid med isolasjonsull kan være ubehagelig pga. hudirritasjon og irritasjon av slimhinner. Det er fornuftig å unngå unødvendig eksponering av støv fra isolasjonsull, på lik linje med enhver annen form for støv. Bruk arbeidstøy som er lett, romslig og glatt. Bruk verneutstyr på vanskelig tilgjengelige steder, og hold god orden på byggeplassen. 

Få tilbud nå

Kom igang nå, trykk “FÅ TILBUD NÅ”

Snekker Oslo

  • +47 21 95 41 45
  • Man-Søn: 08.00 - 21-00
  • Henrik Ibsens gate 90, 0255, Oslo

© 2019 Snekkeroslo.no

Ring oss nå