Oppussing og rehabiliteringsprosjekter i Oslo

I Norge har vi mange bygg som er verneverdige eller hvor det stilles høye krav til hvordan bygninger bevares i forskjellige soner. Denne typen bygg kan kreve ekstra oppmerksomhet og ferdigheter for at man skal få bygningene i den stand man ønsker. Når man kjøper et gammelt hus eller en gammel bygning, så er det også gjerne fordi man er glad i gamle bygg og ønsker å få bygget tilbake i en representativ stand slik at man får den atmosfæren og det utseendet på bygget som man ønsker.

Pusse opp gamle hus
Vi bidrar gjerne i forhold til rehabiliteringsprosjekter, og med vår hjelp får du det resultatet du ønsker. Når man ønsker å sette i gang større rehabiliteringsprosjekter, så krever dette god planlegging og oppfølging for å få prosjektet ferdigstilt som planlagt med det resultatet man ønsker. 

Før du vet ordet av det kan du flytte inn i et hjem som ser ut som det gjorde når bygget var nytt, og som fungerer i forhold til moderne behov. 

Det er mange utfordringer i forhold til rehabilitering. I tillegg til at det krever innsats og finesse for å få et gammelt hus eller en gammel bygning i den stand man ønsker, så kan det også være en utfordring å rehabilitere samtidig som man tar høyde for moderne krav og teknologi slik at bygget kan benyttes i forhold til moderne behov.

Verneverdige bygninger
Det finnes mange hjem i verneverdige soner, spesielt langs kysten i Norge, men det finnes også verneverdige bygg med historisk verdi rundt omkring i vårt langstrakte land. Disse byggene krever ekstra oppmerksomhet for å settes tilbake i den stand de var når de ble bygget. Man ønsker å beholde utseendet på denne typen bygg, men likevel ønsker man at bygget skal fungere i forhold til moderne behov og i forhold til moderne teknologi.

Vi har ingen standardløsninger, men måler opp og tilpasser oppussingen etter ønske. Skråtak, skråvegger og vinduer er ingen hindring for å få til en vellykket løsning. I stedet for foringer tilpasser vi heller de enkelte skap og hyller til hverandre slik at plassen utnyttes optimalt.

Hvordan gjør vi det? Først og fremst lytter vi til deg! Vi setter oss sammen med deg og planlegger og tengner dine ønsker. Fordi det er du som vet hva du vil ha. Etterpå bruker vi våre kompetanse og muligheter til å lage det på den best mulige måten, slik at du blir førnøyd. Fordi det er vårt mål. Så enkelt er det.

Kontakt oss nå

snekker
Ring oss nå