Oppussing og rehabiliteringsprosjekter i Oslo

I Norge har vi mange bygg som er verneverdige eller hvor det stilles høye krav til hvordan bygninger bevares i forskjellige soner. Denne typen bygg kan kreve ekstra oppmerksomhet og ferdigheter for at man skal få bygningene i den stand man ønsker. Når man kjøper et gammelt hus eller en gammel bygning, så er det også gjerne fordi man er glad i gamle bygg og ønsker å få bygget tilbake i en representativ stand slik at man får den atmosfæren og det utseendet på bygget som man ønsker.

Pusse opp gamle hus
Vi bidrar gjerne i forhold til rehabiliteringsprosjekter, og med vår hjelp får du det resultatet du ønsker. Når man ønsker å sette i gang større rehabiliteringsprosjekter, så krever dette god planlegging og oppfølging for å få prosjektet ferdigstilt som planlagt med det resultatet man ønsker. 

Før du vet ordet av det kan du flytte inn i et hjem som ser ut som det gjorde når bygget var nytt, og som fungerer i forhold til moderne behov. 

Det er mange utfordringer i forhold til rehabilitering. I tillegg til at det krever innsats og finesse for å få et gammelt hus eller en gammel bygning i den stand man ønsker, så kan det også være en utfordring å rehabilitere samtidig som man tar høyde for moderne krav og teknologi slik at bygget kan benyttes i forhold til moderne behov.

Verneverdige bygninger
Det finnes mange hjem i verneverdige soner, spesielt langs kysten i Norge, men det finnes også verneverdige bygg med historisk verdi rundt omkring i vårt langstrakte land. Disse byggene krever ekstra oppmerksomhet for å settes tilbake i den stand de var når de ble bygget. Man ønsker å beholde utseendet på denne typen bygg, men likevel ønsker man at bygget skal fungere i forhold til moderne behov og i forhold til moderne teknologi.

Kontakt oss nå

snekker
Ring oss nå