Nybygg og tilbygg Oslo

Drømmer du om å bygge hus eller hytte? Eller har planer om å restaurere? – Da kan vi hjelpe deg! Firmaet har erfaring fra det meste innen boligbygging fra råtomt til nøkkelferdig bolig. Rehabilitering av eldre bygg kan utføres med gamle byggemetoder tilpasset dagens krav.

Når man kjøper en bolig, så er det ikke alltid man kan velge den boligen som er perfekt i forhold til hva man drømmer om eller hva man ønsker.

De fleste må begrense sitt valg av bolig i forhold til økonomi. Det betyr ikke at man ikke kan tilpasse boligen slik man ønsker den skal være i etterkant. Når man drømmer om en ny stue, et nytt soverom eller en større stue, så kan man benytte seg av muligheten til å få bygget et nybygg eller et tilbygg.

Mange ønsker også å benytte snekker for å få bygget et nybygg som for eksempel et anneks på tomten sin. Når man overlater jobben med et nybygg eller et tilbygg til en snekker, så kan man selv benytte tiden til andre ting enn å bekymre seg for bygging, og man kan heller glede seg til bygget er ferdig for å nyte resultatet.

Mye tid i hjemmet
Nordmenn tilbringer mye tid i hjemmet på grunn av varierende værforhold og benytter seg av naturens gleder når været tillater det. Når man tilbringer så mye tid innendørs som vi nordmenn gjør, så ønsker man at hjemmet skal være så trivelig som mulig og at det fungerer så bra som mulig.

Ønsker valgmuligheter hjemme
De fleste familier eller personer som bor for seg selv ønsker å kunne tilpasse boligen i forhold til hvordan de ønsker å utnytte hverdagen. For å oppnå en bolig som er funksjonell for alle som bor sammen, så kan man ha behov for både nybygg og tilbygg til den boligen man har i dag. Over tid kan man oppleve at man ønsker eller trenger å utvide rom eller bygge nybygg på eiendommen, og dette kan du få hjelp til ved å spørre om råd hos snekker og få hjelp av snekker til å sette opp tilbygget eller nybygget.

Hvis du vil bygge vegg, garasje eller en annen objekt , ta kontakt med oss.Vi spesialiserer oss i å bygge støttemurer og all annen slags objekter basert på tre konstruksjon. Altaner, garasje og andre ting er ikke problem for oss.Vi tilbyr gratis og profesjonell råd og god jobb med garanti.

 

Få befaring nå – Snekkeroslo.no

nybygg
tegninger nybygg
Philip Haug

Philip Haug

Handyman & Forfatter. Skriver om oppussing. Les Philips inlegg om alt ifra tapetsering til oppussing av bad

Les inlegg
Ring oss nå