Steinlegging Oslo - Passer til gårdsplass, hage, innkjørsel m fl.

Stenlegging handler like mye om solid grunnarbeid som et imponerende førsteinntrykk.

Å legge sten i Norge er en utfordring. Det norske klimaet stiller nemlig krav som krever langt mer en “kjappe” løsninger. Stenlegging kan se ut som et enkelt puslespill, men i motsetning til puslespilet du legger på stuebordet som har kort levetid, skal stenlegging være en trygg investering for livet. Det er da fagkunnskapen kommer inn.

Våre steinprodukter passer godt på både lett og tyngre belastede arealer, som f.eks adkomstveier, parkeringsarealer, innkjørseler, hager, gårdsplasser, terrasser og gangarealer. Steinen kommer med fugeknaster noe som gjør legging av belegningsstein til en lek.

Med litt fantasi og oppfinnsomhet kan du gi uteplassen en spennende og personlig utforming. Lag gjerne en skisse på forhand, så kan vi sette idéene dine ut livet. Vi kan også være behjelpelige med forslag til orginale mønster og design.

legge betong i oppkjørsel, innkjørsel stein

Steinlegger Oslo - En sikker investering

Tromlet sten gir et fantastisk flott utemiljø med sin rustikke overflate og som minner mye om gammel brostein. Effekten får man av at stenen går gjennom en trommel som knuser hjørner og skarpe kanter. Steinene er også godt egnet til bedavsluttninger og trappetrinn. En sikker investering som garantert gir økt markedsverdi på din eiendom. Iflg. autoriserte eiendomsmeglere vil markedsverdien på din eiendom øke ved å ha en steinlagt gårdsplass. Eiendommen vil være lettere omsettelig og oppnå en høyere markedspris, samt å ha et salgsfortrinn ved evt. salg av eiendommen.

 

Legge belegningsstein pris

Kontakt oss for pris på belegningsstein. Vi tilbyr alltid gratis befaring.

En god idé 
Betong er ved siden av tre og stein det mest aktuelle materiale å bruke for å få det trivelig og funksjonelt rundt huset. Grunnen til det er at betong tåler ytre påvirkninger godt, og at tilgangen på produkter er stor.

Norsk kvalitet
Alle produktene kommer fra produsenter tilsluttet Betong-industriens Landsforening. De er godkjent av Kontrollrådet for Betongprodukter og tilfredstiller kravene til klimasikker betong. 

 

steinlegging oslo

Produkter - For steinlegging innkjørsel, gårdsplass og mye mer

TROMLET BRUNMIX

Tromlet stein gir et fantastisk flott utemiljø med sin rustikke overflate. Med sine knuste hjørner og kanter, minner steinen mye om gammel brostein. 

TROMLET GRÅMIX
Tromlet sten lagt i sirkel mønster. Det gir et orginalt og elegant utseende på gårdsplassen. Her brukt i kombinasjon med granitt kantsten.

TROMLET KOBBERMIX

Med natursteinskarakter og en rustikk form er Kobbermix en tradisjonsrik måte å legge fast dekke på.

PARKSTEIN
Parkstein har en tradisjonsrik rett form som gir et innbydende og stilsikkert inntrykk. Parkstein glir lett inn i miljøet.

TROMLET GRÅMIX
Her er Tromlet Gråmix brukt som kjørespor i oppkjørsel. Med gress i mellom blir inntrykket mykt og harmonisk.

TROMLET RØD/GRÅMIX
Her er steinen brukt i kombinasjonen Rød og Grå. Resultatet er nesten eventyrlig. Klikk på bildet til venstre og se mer!

KONGSGÅRD GRÅMIX
Her er steinens rulleskift- avsluttning lagt med en og en halv stein, som naturlig følger fjellet.

 

Produkter

Philip Haug

Philip Haug

Handyman & Forfatter. Skriver om oppussing. Les Philips inlegg om alt ifra tapetsering til oppussing av bad

Les inlegg
Ring oss nå