Rehabilitering av hus Oslo

Oppussing av hus / bolig

Behovet for å verne og rehabilitere vår bygningsmasse er økende. En stor rehabilitering omfatter gjerne betydelige inngrep i husets konstruksjon. 

Vi tar alle typer oppdrag innen rehabilitering av hus og hytte. Vi satser på kvalitet, fleksibilitet og raskt utførelse. Det er stor variasjon på hus som ble bygget for mange år siden. Konstruksjon og eksteriør av disse husene er veldig eksepsjonelle og unike. 

Men bygninger er ikke evige og de må rehabiliteres utvendig og innvendig. Vi har egne snekkere og samarbeidspartnere som kan utføre rask gjennoppbygging med høy kvalitet. 

Vi kan benyttes som ansvarlig for ditt prosjekt, eller som utførende aktør for hele/ deler av prosjektet etter deres behov. Vi kan sette i stand det gamle huset elle rive og bygge nytt, skape en ny arkitektonisk stil på fasaden, sette inn balkonger, vinduer og dører, endre layout av boligen, utforme interiøret med sine egne detaljer og annet. 

Vi river bygningskonstruksjoner eller endrer dem, utfører isolering av fasader, taktekking, skifting av tak, innredning av loft, endring av dører og vinduer.

GRUNNER TIL HVORFOR DU BØR UTFØRE REHABILITERING:

oppussing av bad
snekker i oslo
Philip Haug

Philip Haug

Handyman & Forfatter. Skriver om oppussing. Les Philips inlegg om alt ifra tapetsering til oppussing av bad

Les inlegg
Ring oss nå