Solid Norsk håndverk

Pusse opp kjøkken Oslo

Få Tilbud Direkt

Ønsker du å ringe?
TLF: +47 21 95 41 45

Tilbud:

Oppussing av kjøkken Oslo

Hva ønsker du i forhold til oppussing av kjøkken? Man kan velge et kjøkken i et eget rom dersom man ønsker det, eller man kan velge et kjøkken som er del av stua. Mange foretrekker en kjøkkenøy som gir god mulighet for arbeidsplass på kjøkkenet, mens andre kan foretrekke at kjøkkendelen skal ta minst mulig plass med innebygde hvitevarer slik at de ser mer ut som en del av kjøkkeninnredningen. 

Uansett hvordan du ønsker at ditt kjøkken skal være, så er det en fordel med å benytte snekker slik at du kan få råd i forhold til hvordan best utnytte ditt kjøkken.

Kjøkken i heltre Oslo
Du, som mange andre, tenker kanskje at heltrekjøkken må bli veldig kostbart. Men vi erfarer at våre kunder opplever at selve kostnadsspørsmålet blir mindre aktuelt når de får se hva de virkelig får. Kundene setter nå mer fokus på å få tilbake den kvalitet som heltreprodukter gir. Vi vet at etter riktig tørkeprosess og bearbeidelse, oppnår råmaterialene den stabilitet som holder. Vi produserer blant annet kjøkken, bad og garderobe i heltre.

Vi er stolte av å betjene hele Stor-Oslo med gode kjøkkenløsninger, og har fokus på:

  • Din trygghet for gode løsninger
  • Smart design (smarte funksjoner)
  • Totalleverandør
  • Feilfri levering
  • God oppfølging

Oppussing kjøkken, eller nytt?

Ønsker du helst å starte fra scratch, eller bruke tid og krefter på å pusse opp et allerede slitt kjøkken? Mange prøver kjøkken fornying i form av å bytte ut frontene på skuffer og skap med nye, og blir skuffet når de oppdager at kjøkkenet i seg selv er slitt.

Vi anbefaler å tenke nytt: Få nye kjøkken skrog, ny kjøkken innredning og få ditt drømmekjøkken med det designet DU vil ha: 

Ved å bygge nytt får du planløsnigen, innredningen og uttrykket du ønsker. I tillegg kan vi enkelt hjelpe deg med å tenke nye praktiske muligheter som kan hjelpe deg i din hverdag på kjøkkenet.

I dag er det trend å bruke kjøkkenet mer og mer: som et allrom. Ved å slå ned en vegg kan du få en åpen kjøkkenløsning som tilfører boligen din mer “luft” – og gir inntrykk av at boligen din er ennå større enn før.

Med andre ord: det er uante muligheter når du bestemmer deg for å få et nytt kjøkken. 

Det er din bolig, og det er DU som må bestemme deg for hva som er best. Men tenk på dette: Vil du ta vare på de gamle kjøkkenskrogene som sannsynligvis er litt slitne, skjeve og kanskje har vært igjennom kjøkken fornying mer enn én gang? 

Eller vil du starte på nytt med et kjøkken som passer din smak, din bruksmåte og din hverdag? Dersom du vil ha ditt eget drømmekjøkken med unike kjøkkenløsninger, ta kontakt med oss i oss.

Renovering av kjøkken Oslo?

Kom igang nå!

Et drømme kjøkken

Hvilket kjøkken drømmer du om?

Drømmer du om et helt stilrent kjøkken med skjulte håndtak, stålvifte og glassflater? – Eller drømmer du om et nordisk kjøkken design som har alle de unike kjøkken løsninger som du kan drømme om?

Vi vet at vi har levert drømme kjøkkenet til svært mange kunder:,

Mest for pengene – helt klart!

Vi hjelper deg å tegne ditt drømmekjøkken, slik at du ser det ferdig i 3D “foto” før du bestiller. Med vår kunnskap slipper du å få upraktiske løsninger – men bare ren og skjær glede!

Hva menes egentlig med "design kjøkken"? 

Stort sett menes minimalistiske kjøkken med rette kanter og åpne flater, men strengt tatt er alle skikkelige kjøkken design kjøkken: Altså kjøkken som er tilpasset din bolig og dine behov. 

Design er et begrep som både betyr ytre utforming, og også tar opp i seg funksjonene i kjøkken innredning som skuffer med inndeling og vår unike hjørneskuff.

Uansett hva ditt behov er, så har vi kjøkken som passer din bolig og din stil.

Vi har også vanlige moderne design kjøkken, samt mer tradisjonell stil for deg som ønsker det. Funksjonaliteten vil i de fleste tilfeller tilpasses ditt bruksmønster og ønsker.

Kontakt oss når du skal pusse opp kjøkken Oslo. Ring din byggmester Oslo for å avtale et kjøkken-møte, der vi viser deg mulighetene dine. Ring +47 21 95 41 45

I vår tid er kjøkkenet igjen blitt familiens samlingssted og arbeidsrom. Det er derfor viktig å legge til rette for trivsel ved å finne gode planløsninger og materialer du kan trives med, år etter år.

Vi er med på å skape trivsel ved at vi har overført tradisjonelle detaljer og profiler til våre kjøkkenmodeller. Kjøkken med møbelkvalitet hvor vi har ivaretatt det håndverksmessige som i gode gamle dager.

Kjøkken kan du få levert i forskjellige treslag som furu, eik, ask o.l. Overflatebehandling velger du selv for å tilfredstille din personlige smak, eller for tilpasning til boligens ovrige interiør.

Her er noen tips på ting å tenke på, skrevet av aftenposten.

Philip Haug

Philip Haug

Handyman & Forfatter. Skriver om oppussing. Les Philips inlegg om alt ifra tapetsering til oppussing av bad

Les inlegg
Ring oss nå