Oppussing av kjøkken i Oslo

Oppussing av kjøkken Oslo

Hva ønsker du i forhold til oppussing av kjøkken? Man kan velge et kjøkken i et eget rom dersom man ønsker det, eller man kan velge et kjøkken som er del av stua. Mange foretrekker en kjøkkenøy som gir god mulighet for arbeidsplass på kjøkkenet, mens andre kan foretrekke at kjøkkendelen skal ta minst mulig plass med innebygde hvitevarer slik at de ser mer ut som en del av kjøkkeninnredningen. 

Uansett hvordan du ønsker at ditt kjøkken skal være, så er det en fordel med å benytte snekker slik at du kan få råd i forhold til hvordan best utnytte ditt kjøkken.

Kjøkken i heltre Oslo
Du, som mange andre, tenker kanskje at heltrekjøkken må bli veldig kostbart. Men vi erfarer at våre kunder opplever at selve kostnadsspørsmålet blir mindre aktuelt når de får se hva de virkelig får. Kundene setter nå mer fokus på å få tilbake den kvalitet som heltreprodukter gir. Vi vet at etter riktig tørkeprosess og bearbeidelse, oppnår råmaterialene den stabilitet som holder. Vi produserer blant annet kjøkken, bad og garderobe i heltre.

Vi er stolte av å betjene hele Stor-Oslo med gode kjøkkenløsninger, og har fokus på:

  • Din trygghet for gode løsninger
  • Smart design (smarte funksjoner)
  • Totalleverandør
  • Feilfri levering
  • God oppfølging

En god kjøkken innredning underbygger dine unike behov som passer din familie, med funksjonalitet som hjelper deg å holde det rent og ryddig på kjøkkenet. Kjøkken innredningen er uavhengig om du ønsker et design kjøkken, eller om du har helt andre ønsker for ditt drømme kjøkken. 

Bare tenk på det: Hvor mye betyr kvaliteten på kjøkken løsninger? Hvor mange ganger åpnes skuffene og dørene i løpet av en uke? – Og hvor tungt er egentlig alt bestiket, porselenet og glassene?

Sørg for at du velger en kjøkken innredning som varer, år etter år. Og ser like pen ut etter 1,2 og 10 år.

Et godt kjøkken skal vare i 25 – 30 år og det er derfor en viktig investering som bør planlegges og rådføres. Med dagens moderne teknologi er ikke kjøkken slik det var for bare 8 år siden. Idag finnes utallige skjulte muligheter som gjør ditt kjøkken til noe unikt og som er skreddersydd etter dine behov.

Vi er interiørdesignere med profesjonell ekspertise på kjøkken. Vi har fått opplæring i de nye mulighetene , vi har sett de gode og de dårlige løsningene og derfor kan du tryggere rådføre deg med oss når du skal planlegge ditt nye kjøkken.

Våre unike hjørneskuffer, innredniger og kjøkken løsninger passer i ethvert hjem – også skreddersydde. 

Ring oss for å avtale et kjøkken-møte, der vi viser deg mulighetene dine. Ring +47 21 95 41 45

Oppussing kjøkken, eller nytt?

Ønsker du helst å starte fra scratch, eller bruke tid og krefter på å pusse opp et allerede slitt kjøkken? Mange prøver kjøkken fornying i form av å bytte ut frontene på skuffer og skap med nye, og blir skuffet når de oppdager at kjøkkenet i seg selv er slitt.

Vi anbefaler å tenke nytt: Få nye kjøkken skrog, ny kjøkken innredning og få ditt drømmekjøkken med det designet DU vil ha: 

Ved å bygge nytt får du planløsnigen, innredningen og uttrykket du ønsker. I tillegg kan vi enkelt hjelpe deg med å tenke nye praktiske muligheter som kan hjelpe deg i din hverdag på kjøkkenet.

I dag er det trend å bruke kjøkkenet mer og mer: som et allrom. Ved å slå ned en vegg kan du få en åpen kjøkkenløsning som tilfører boligen din mer “luft” – og gir inntrykk av at boligen din er ennå større enn før.

Med andre ord: det er uante muligheter når du bestemmer deg for å få et nytt kjøkken. 

Det er din bolig, og det er DU som må bestemme deg for hva som er best. Men tenk på dette: Vil du ta vare på de gamle kjøkkenskrogene som sannsynligvis er litt slitne, skjeve og kanskje har vært igjennom kjøkken fornying mer enn én gang? 

Eller vil du starte på nytt med et kjøkken som passer din smak, din bruksmåte og din hverdag? Dersom du vil ha ditt eget drømmekjøkken med unike kjøkkenløsninger, ta kontakt med oss i oss.

Et drømme kjøkken

Hvilket kjøkken drømmer du om?

Drømmer du om et helt stilrent kjøkken med skjulte håndtak, stålvifte og glassflater? – Eller drømmer du om et nordisk kjøkken design som har alle de unike kjøkken løsninger som du kan drømme om?

Vi vet at vi har levert drømme kjøkkenet til svært mange kunder:,

Mest for pengene – helt klart!

Vi hjelper deg å tegne ditt drømmekjøkken, slik at du ser det ferdig i 3D “foto” før du bestiller. Med vår kunnskap slipper du å få upraktiske løsninger – men bare ren og skjær glede!

Hva menes egentlig med "design kjøkken"? 

Stort sett menes minimalistiske kjøkken med rette kanter og åpne flater, men strengt tatt er alle skikkelige kjøkken design kjøkken: Altså kjøkken som er tilpasset din bolig og dine behov. 

Design er et begrep som både betyr ytre utforming, og også tar opp i seg funksjonene i kjøkken innredning som skuffer med inndeling og vår unike hjørneskuff.

Uansett hva ditt behov er, så har vi kjøkken som passer din bolig og din stil.

Vi har også vanlige moderne design kjøkken, samt mer tradisjonell stil for deg som ønsker det. Funksjonaliteten vil i de fleste tilfeller tilpasses ditt bruksmønster og ønsker.

Hva menes med komplette kjøkken løsninger?

Dersom er kjøkken skal gi deg glede i mange år må det være praktisk, pent og passe til din stil. 

Dét betyr at et komplett kjøkken for deg må passe til din daglige bruk og daglige behov. Dersom du liker å bake må det være god plass til kjevling og knaing, samtidig som du kan ha mange brett med kaker til avkjøling samtidig.

Dersom du liker å lage mat sammen med din ektefelle eller gode venner, må kjøkkenet ha god plass til “å virre rundt hverandre” når det er som mest heltisk.

Dersom barna liker å sitte på kjøkkenet å gjøre lekser, må du ha plass til både vanlige kjøkkenaktiviteter og leksebøker.

Alt dette påvirker din drømme kjøkken løsning.

I tillegg må du ta hensyn til vinkler, plassering av vinduer, rørsystem, elektrisk med mer.

En komplett kjøkken løsning…

..tar hensyn til alle dine behov, dine rombegrensninger – og gir deg det kjøkkenet du drømmer om og trenger.

Vi setter oss ned sammen med deg og finner de unike og smarte løsningene som gjør at nettopp våre kunder er så fornøyde.

En ny løsning tilpasset deg og behovene dine er ikke det eneste du får hos oss. Med på kjøpet får du også en trygg og hyggelig opplevelse i forbindelse med både valget og monteringen av din nye løsning.

Vi legger vekt på faste avtaler og klare linjer i alle kjøkkenvalgets faser. Det er viktig for oss at alle parter vet hvem som gjør hva, så det ikke er beslutninger eller prosesser som faller mellom to stoler.

Ingen hjem er like. Derfor kommer vi etter avtale gjerne på besøk hjemme til deg, hvis du skal ha et nytt kjøkken. Her vil vi se de rammene hvor kjøkkenet ditt skal være og fungere, og snakke med deg om dine ideer, ønsker og behov. 

Vi ser alltid muligheter fremfor problemer. Ofte peker vi på løsninger som du kanskje ikke hadde tenkt på selv. Du kan forvente idéutvikling rundt innredning, romstørrelse, farger og materialer. Gjennom vår erfaring hjelper vi deg med å finne fram til din helt egen personlige kjøkken løsning.

tømrerarbeid oslo

Stort kjøkken sortiment

Et utvalg som gir deg uante muligheter 
Mulighetene er uante, når du skal bestemme deg for ditt kjøkken design. Vi hjelper deg med å skreddersy din helt egen personlige kjøkken løsning ut fra vårt brede utvalg av designlinjer, overflater, farger, mål og mye annet.

Når du velger et kjøkken fra oss, velger du også å få en løsning som passer 100 prosent til deg og de mulighetene rommet ditt har å by på.

Valgmuligheter mellom mange bredder, dybder og høyder gir uante muligheter. Det samme gjør våre forskjellige designlinjer.

Forskjellige stilarter

Ta for eksempel Athena, som er både enkelt og uttrykksfullt. Se på Nordic, som elegant kombinerer fortid og nåtid. Hva med det innovative og avanserte Futura? Eller skal det være det eksklusive og raffinerte Elite? For bare å nevne noen av de designlinjene du kan velge mellom hos oss.

Overflater & farger

For ikke å snakke om alle de farger, finertyper, bordplater, grep og tilbehør som du kan velge mellom avhengig av stilen din, behovene dine − og hvor modig du er. Ofte er det detaljene som gjør den siste forskjellen. 

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi levere for eksempel hvitevarer, armaturer og lamper. Alt i god kvalitet og god design som matcher løsningene våre.

Hele vårt omfattende utvalg er til rådighet når vi hjelper deg med å finne fram til din egen, personlige løsning

Her er noen tips på ting å tenke på, skrevet av aftenposten.

Philip Haug

Philip Haug

Handyman & Forfatter. Skriver om oppussing. Les Philips inlegg om alt ifra tapetsering til oppussing av bad

Les inlegg
Ring oss nå