Solid Norsk Håndverk

Skifte Vinduer & Dører Oslo

Få Tilbud Direkt

Ønsker du å ringe?
TLF: +47 21 95 41 45

Tilbud:

Skifte Vinduer Oslo

Når man bor i hus eller i leilighet, så vil man før eller siden få behov for bytte av dører og vinduer. Det er mange grunner til at dette behovet oppstår. I noen områder utsettes dører og vinduer for råte og slitasje. Etterhvert må man rett og slett bytte gamle vinduer.

Man kan utsette dette ved at man passer på å vedlikeholde vinduer og dører når det oppstår behov for det, men likevel har de fleste materialer en levetid som gjør at man før eller siden vil måtte bytte til nye vinduer. Når du har behov for å få denne jobben utført, så er det praktisk med en snekker som utfører denne jobben raskt og effektivt og gir deg et endelig resultat som du garantert vil bli fornøyd med.

Bestill Snekkerhjelp nå!

Restaurering / Utskifting av vinduer Oslo

Bytte av vinduer på grunn av elde eller slitasje
Vi hjelper deg med montering av vinduer. Vinduer er en utsatt del av de fleste bygg, men hvor mye slitasje man opplever avhenger av hva vinduene utsettes for. Når man for eksempel har vestvendte trevinduer i et hus ved sjøen, så kan man oppleve at disse slites vesentlig raskere enn andre vinduer på grunn av at de utsettes for tøft vær. Hvor ofte man må utføre bytte av vinduer vil være avhengig av materiale, værforhold og andre faktorer.

Vi monterer trevinduer, PVC-vinduer, loftsvinduer, aluminiumsvinduer, kombinerte tre- og aluminiumsvinduer og dører.

Restaurering / Utskifting av dører Oslo

Krav til sikkerhet mot innbrudd og brann ved valg av dører
Restaurering av gamle dører Oslo? Moderne dører har flere krav i forhold til sikkerhet mot brann og innbrudd enn man hadde for flere år siden. Dette gjelder spesielt ytterdører. 

Man har også krav til støydemping. På grunn av dette må man i mange bygg bytte dører selv om de er i orden på grunn av at de ikke tilfredsstiller moderne krav. 

I borettslag og sameier stilles det krav til brannsikkerhet som må tilfredsstilles når man velger å bytte dører, og når man har bodd i gamle bygårder, så vet man hva det betyr å ha en dør inn til leiligheten som har et visst nivå av lyddemping slik at man ikke hører alt som foregår i gangen på utsiden av leiligheten.

Bruk oss for montering av dører og vinduer, vi har gode referanser fra tidligere jobb med å utskifting av inngangsdør og av å skifte glass. Vi hjelper deg med å innsetting / montering av ytterdør!

mann skifte vinduer i oslo
bytte vinduer oslo
tømrerarbeid oslo

Skifte vindu Oslo?
Vi hjelper deg!

Vi bytter:

Vinduer

Vi hjelper deg med å sette in og skifte vinduer i Oslo

Dører

Vi hjelper deg med å sette in og skifte dører i Oslo

Hva koster det å skifte vinduer?

Pris på utskifting varierer etter: størrelse, antall, farge, kvalitet, arbeidstimer, plass, høyde og mer. Våre kunder kontakter oss først slik at vi kan gi kundene et tilbud. Husk at vi alltid kommer ut på en gratis / uforpliktende befaring for å gi deg en nøyaktig pris. Kontakt oss nå ved å ringe vår tlf: +47 21 95 41 45. 

 

Hva koster det å skifte dør?

Pris varierer etter: valg av dør, størrelse, hvor mange dører som skal skiftes, type og kvalitet på dør, arbeidstimer m fl. Ta kontakt for uforpliktende tilbud og befaring.

Våre kunder er private, offentlige og firmakunder. Med vår evne til å tenke praktisk, vår sans for form og estetikk og våre sammlede erfaringer klarer vi det meste. Vi er kreativ i forbindelse med tekniske løsninger, materialbruk, teknikker og visuelt uttrykk. Vi produserer uten standardmål. Dette gir deg som kunde maksimalt fleksible løsninger. Nøl ikke med å ta kontakt og komme med dine ønsker! Våre priser er konkurransedyktige, og vi ser frem imot anbudsforespørsler. Når det gjelder spørsmål og ytterligere informasjon, står vi gjerne til disposisjon.

Pusse opp badet i Oslo? Klikk her!

 

Vår erfaring med montering av vinduer vil sikre:

Vår erfaring i montering av dører vil sikre:

Philip Haug

Philip Haug

Handyman & Forfatter. Skriver om oppussing. Les Philips inlegg om alt ifra tapetsering til oppussing av bad

Les inlegg
Ring oss nå