Bytting av dører og vinduer i Oslo og omegn

Når man bor i hus eller i leilighet, så vil man før eller siden få behov for bytte av dører og vinduer. Det er mange grunner til at dette behovet oppstår. I noen områder utsettes dører og vinduer for råte og slitasje. 

Man kan utsette dette ved at man passer på å vedlikeholde vinduer og dører når det oppstår behov for det, men likevel har de fleste materialer en levetid som gjør at man før eller siden vil måtte bytte til nye vinduer. Når du har behov for å få denne jobben utført, så er det praktisk med en snekker som utfører denne jobben raskt og effektivt og gir deg et endelig resultat som du garantert vil bli fornøyd med.

Krav til sikkerhet mot innbrudd og brann ved valg av dører
Moderne dører har flere krav i forhold til sikkerhet mot brann og innbrudd enn man hadde for flere år siden. Dette gjelder spesielt ytterdører. 

Man har også krav til støydemping. På grunn av dette må man i mange bygg bytte dører selv om de er i orden på grunn av at de ikke tilfredsstiller moderne krav. 

I borettslag og sameier stilles det krav til brannsikkerhet som må tilfredsstilles når man velger å bytte dører, og når man har bodd i gamle bygårder, så vet man hva det betyr å ha en dør inn til leiligheten som har et visst nivå av lyddemping slik at man ikke hører alt som foregår i gangen på utsiden av leiligheten.

Bytte av vinduer på grunn av elde eller slitasje
Vinduer er en utsatt del av de fleste bygg, men hvor mye slitasje man opplever avhenger av hva vinduene utsettes for. Når man for eksempel har vestvendte trevinduer i et hus ved sjøen, så kan man oppleve at disse slites vesentlig raskere enn andre vinduer på grunn av at de utsettes for tøft vær. Hvor ofte man må utføre bytte av vinduer vil være avhengig av materiale, værforhold og andre faktorer

Bestill Snekkerhjelp nå!

bytting av vinduer oslo
bytting av vinduer
tømrerarbeid oslo
Philip Haug

Philip Haug

Handyman & Forfatter. Skriver om oppussing. Les Philips inlegg om alt ifra tapetsering til oppussing av bad

Les inlegg
Ring oss nå