Oppussing Oslo

Totalopussing av: Bad, kjøkken, hytter, leiligheter m fl.

På tide å pusse opp?

Vi renoverer huser, leiligheter og kontorlokaler, både innenfor og utenfor. Vi tilbyr en full service reparasjon, fjerning og deponering av alle typer søppel, gamle møbler, rusk og avfall som blir igjen etter riving eller riving av gamle vegger etter gjennomføringen av prosjektet „nøkkelferdig”.

Vi har lang erfaring innen bygg og rehabilitering av overflaten er dekket med tre, både vegger og gulv. Våre eksperter er i stand til å gjøre selv den mest avanserte design med materialer av høy kvalitet fra anerkjente selskaper.

Vi er et firma som driver med renovering og nybygg. Vi utfører all slags oppdrag innenfor oppusssing og bygging generelt. Vi pusser opp leiligheter, baderom, kjøkken, stuer, hytter og mye mer.

Vårt firma ansetter bare erfarne fagarbeidere og grunnen dette , kan vi tilby våre klienter høy kvalitet på våre tjenester.

Lang erfaring innenfor byggebransjen i Norge. I løpet av den tiden har vi ferdistilt hundrevis av ulike prosjekter over hele Norge og har mange fornøyde kunder , både blant firmaer og private.

Vi har store rabatter på byggevarer i de største byggevarekjedene. Vi bruker materialer og varer av den beste kvalitet til laveste pris.

Hos oss får du gratis befaring og uforpliktende tilbud på totalrenovering.

Maling?
Vår firma lager i stand og maler alle overflater, både innvendig og utvendig. Hus fra tre , vasker vi med såp drepende middel fra utsiden , luted tap, erstattter gamle og ødelagte paneler og maler med impregnert maling av den høyeste kvalitet. 

Fra innsiden maler vi alle overflater , gulv, vegg og takk , også tre panell , som er vår spesialitet. Vi utfører også renovering av vinduer og dør, slik at de ser ut som nye.Vi maler også betongvegger gipsvegger. Vårt firma ansetter bare erfarne malere , som jobber grundig og nøye.

Etterbehandling
Har du kjøpt en ny leilighet eller et nytt hus? Ta kontakt med vårt snekkerfirma , vi tilbyr all slags byggetjenester inne i huset ditt i Oslo meg omegn. Våre prosjekter er alltid stilt ferdige , så ditt hus er klar til å bo. Vi tilbyr gode råd av erfarne fagmenn. Vår oppussing gjør at du kan veldig fort flytte inn.

oppussing av bad
snekker i oslo
tømrerarbeid oslo
Philip Haug

Philip Haug

Handyman & Forfatter. Skriver om oppussing. Les Philips inlegg om alt ifra tapetsering til oppussing av bad

Les inlegg
Ring oss nå