Om oss:

Snekker Oslo et firma som har spesialisert seg på snekkertjenester av alle slag. Vi arbeider etter kundens spesifikasjoner. Benytter de beste materialer og kombinerer det med vår fagkunnskap og lange erfaring.

Vi har laget gulv etter kundens tegninger og ønsker i mange år. Alt fra standard parkett gulv til design, tresorter og mønstre spesifisert av våre kunder. Fra små rom i eneboliger og spesielle “mønster parkett” i representasjons boliger og konferanserom til slitasjeutsatte gulv i store idrettshaller og offentlige bygg.

Kunder kan få logoer, signaturer, figurer og symboler felt ned i gulvet. Gjerne kombinert med matchende bordplater eller resepsjon skranker. Egne border langs vegger som gjennomgang tema i hele bygget eller brukt som spesiell utsmykning i enkelte rom.

Nye gulv lagt etter gamle klassiske mønstre i laminater så vel som helved.

Resultatet garanteres første klasses og leveres med 5 års reklamasjonsrett.I tillegg utfører vi sliping, lakking, skade besiktigelse og reparasjoner av alle typer tregulv.

Vi håper denne web-siden vil gi et inntrykk av noen av de arbeidene vi har gjort. Gi deg noen ideer som kan kombineres til det unike gulvet som du kunne tenke deg.

Har du kunder med behov for noe spesielt eller helt vanlige tregulv så kontakt oss. Vi diskuterer gjerne dine ideer og forslag før vi gir et bindende tilbud.

Noen av de gulvene og utsmykningen vi har laget. Vanlige parkett typer kombinert med design og mønstre etter kundens ønsker.

Selvfølgelig legges alle typer parkett i de vanlige konvensjonelle løsningene. Det gjelder i bolighus, kontorer, kommunale bygg og anlegg eller i mer representative kontormiljøer. Vi er for øvrig en av de få som kan legge alle typer banemerking på idrettsgulv.

Har vår web side gitt deg noen ideer som du kunne tenke deg å arbeide videre med eller har du et gulv i tankene som trenger fagfolk så kontakt oss. Vi tar gjerne en helt uforbindtlig prat eller E-mail om gulv og gulv løsninger.

 

I disse årene har vi laget innredningsprodukter og møbler i mange stilvarianter og treslag, i det vesentlige basert på de ønsker og spesifikasjoner kundene har kommet med.

KOMPETANSE
Direkte kontakt med våre kunder har gitt oss nyttig erfaring og kompetanse som gjør oss i stand til å rettlede og løse de fleste interiøroppgavene. En mangfoldig produksjon har gitt oss god innsikt i bruk av varierende treslag, overflatebehandlinger og arbeidsteknikker. Dette har gitt oss stor respekt for gamle håndverktradisjoner.
I dagens produksjon bruker vi moderne maskiner og utstyr for å tilfredstille kravet til effektivitet, samtidig som solid norsk håndverk blir utført.

PRODUKSJON
Vi har et moderne verksted som er tilpasset et bredt spekter av produkter og med den fleksibilitet som kreves for en absolutt kundetilpasning.
Maskiner og utstyr sammen med de ansattes erfaring og kompetanse er bevisst satt sammen for å dekke det produktutvalget vi har satset på.

KVALITET
Vi har satt oss som mål at alle oppdrag skal utføres med høy håndverksmessig kvalitet. Våre ansatte har god forankring i snekkerfaget samtidig som arbeids-metodene er dokumentert i eget kvalitetssystem.

PRODUKTUTVALG
For å kunne gjøre det hele med oversiktelig for oss selv, og ikke minst for våre kunder, har vi delt produktene våre i tre produktgrupper: Kjøkken, industriinnredning og spesialprodukter.
Kjøkken og industriinnredning produseres i moduler for å lette monteringsarbeidet.
Spesialproduktene er tilrettelagt for at kundene selv skal utføre monteringen.
De fleste produktene kan lages i flere forskjellige treslag og med overflatebehandling etter kundens ønske.

 

Få levert kvalitetsprodukt til fornuftig pris direkte frå produsent. Spør oss om pris på komplette pakkeløysingar på kjøkkeninnredning, kvitevarer og montering DU SPARAR MELLOMLEDDET!

Firmaet tilbyr alle tjenester innen oppføring og bygging av garasjer, innvendig oppussing, vinduer, dører og terasser.

 

Få Tilbud Direkt

Ønsker du å ringe?
TLF: +47 21 95 41 45

Tilbud:

snekker i oslo
Ring oss nå