Pusse opp bad Oslo Billig

Tilbud / Befaring

Tilbud / Befaring

Rehabilitering av bad

Hos oss får du alltid en fast prosjektleder å forholde deg til. 

Renovering bad Oslo - Med fast pris!

Er det noe nordmenn elsker så er det å fornye hjemmet sitt. Det er ikke alle som kun vil pusse opp når boligen viser tegn til slitasje eller elde, men mange vil pusse opp boligen også fordi det er på tide med en forandring, eller at de ønsker at badet er tilrettelagt annerledes enn man opplever at det er i dag. 

For eksempel er det mange som ønsker skuffer i stedet for skap, nedfelt vask i stedet for vask som plasseres oppå et underskap på badet. 

Det finnes mange trender som gjør at man kan utnytte boligen bedre enn man gjør i dag, eller man kan ha egne ideer for hvordan man på best mulig måte kan utnytte boligen sin. De rommene som gir størst utfordringer når man pusser opp, er kjøkken og bad. 

Grunnen til dette er at disse rommene må håndtere bruk av vann og man må dermed følge våtromsnormen der det er relevant.

Byggematerialer for oppussing av bad Oslo
Når man skal pusse opp badet, så er det mange valg å ta, og valgene man tar vil bestemme hvor kostbart det blir å bygge badet. Man kan for eksempel velge å benytte seg av fliser på gulv, som krever at man må benytte membran for å få et tett gulv, eller man kan legge belegg som også gir et tett gulv. Løsningen du velger er avhengig av din investering og hvilket resultat du ønsker.

Våre håndverkere og rørleggere tilbyr løsninger og tjenester innnenfor renovering / modernisering av bad. Vårt firma har stor erfaring med denne typen av jobb. Hvis du har planer om å pusse opp badet sitt , ta kontakt med oss. Vi avtaler en gratis og uforpliktende møte og gir deg gode råd med løsninger til ditt baderom. 

Om oss:
Snekker Oslo er en liten håndverksbedrift, der kvalitet, kunde og miljø står i fokus. Våre fagfolk skreddersyr bad & kjøkkeninnredninger, for å få den beste løsningen tilpasset ditt rom og dine mål. Vi tar alle oppdrag relatert til totalrenovering, uansett om du skal bygge en stor svømmebasseng eller pusse opp lite bad. 

Det være seg furu, bjørk, svartor, eik, eller hva du måtte ønske. Vi bruker stålhengsler med demping og stålskinner med fulluttrekk og demping, eller uten demping. Garderober produseres etter kundens mål, skyvedører eller hengsla dører.

Vi skaffer deg hvitevarer i alle prisklasser til oppussingen, og våre hovedleverandører er:

 • Husqvarna,
 • AEG
 • Zanussi
 • Electrolux
 • Miele
 • Ilve
 • Gaggenau
 • Røros Metall
 • Themex
 • Kjølehjørner, kjøleskuffer og vinskap fra Norcool. 
 • Stort utvalg også i kummer, servanter og benkeplater, og i håndtak. Vår spesialitet er sokkelskuffer som triller på gulvet og er tilpasset i sokkelen.

Bestill tid for en befaring og få en uforpliktende tilbud / pris nå!

Går det an å pusse opp badet for under 100.000 kroner? Les artikel her. 
totalrenovering av bad oslo
renovere bad oslo

Gratis befaring på totalrenovering av baderom

På tide å renovere?

Vi hjelper deg!

Løsninger

Vi tilbyr løsninger der innredningen lages spesielt for å utnytte plassen på ditt baderom til en god pris. Badet kan du få levert i forskjellige treslag som furu, eik, ask med flere. Overflatebehandling velger du selv for å tilfredstille din personlige smak, eller for tilpasning til boligens ovrige interiør. Vi gir deg en ekstra trygghet ved å komme hjem til deg å diskutere løsninger og ta de nødvendige målene. Hos oss er det en selvfølge at de som har produsert badet foretar monteringen hjemme hos deg. 

Philip Haug

Philip Haug

Handyman & Forfatter. Skriver om oppussing. Les Philips inlegg om alt ifra tapetsering til oppussing av bad

Les inlegg
Ring oss nå