Hva menes med komplette kjøkken løsninger?​

Dersom er kjøkken skal gi deg glede i mange år må det være praktisk, pent og passe til din stil.

Dét betyr at et komplett kjøkken for deg må passe til din daglige bruk og daglige behov. Dersom du liker å bake må det være god plass til kjevling og knaing, samtidig som du kan ha mange brett med kaker til avkjøling samtidig.

Dersom du liker å lage mat sammen med din ektefelle eller gode venner, må kjøkkenet ha god plass til “å virre rundt hverandre” når det er som mest heltisk.

Dersom barna liker å sitte på kjøkkenet å gjøre lekser, må du ha plass til både vanlige kjøkkenaktiviteter og leksebøker.

Alt dette påvirker din drømme kjøkken løsning.

I tillegg må du ta hensyn til vinkler, plassering av vinduer, rørsystem, elektrisk med mer.

En komplett kjøkken løsning…

..tar hensyn til alle dine behov, dine rombegrensninger – og gir deg det kjøkkenet du drømmer om og trenger.

Vi setter oss ned sammen med deg og finner de unike og smarte løsningene som gjør at nettopp våre kunder er så fornøyde.

En ny løsning tilpasset deg og behovene dine er ikke det eneste du får hos oss. Med på kjøpet får du også en trygg og hyggelig opplevelse i forbindelse med både valget og monteringen av din nye løsning.

Vi legger vekt på faste avtaler og klare linjer i alle kjøkkenvalgets faser. Det er viktig for oss at alle parter vet hvem som gjør hva, så det ikke er beslutninger eller prosesser som faller mellom to stoler.

Ingen hjem er like. Derfor kommer vi etter avtale gjerne på besøk hjemme til deg, hvis du skal ha et nytt kjøkken. Her vil vi se de rammene hvor kjøkkenet ditt skal være og fungere, og snakke med deg om dine ideer, ønsker og behov.

Vi ser alltid muligheter fremfor problemer. Ofte peker vi på løsninger som du kanskje ikke hadde tenkt på selv. Du kan forvente idéutvikling rundt innredning, romstørrelse, farger og materialer. Gjennom vår erfaring hjelper vi deg med å finne fram til din helt egen personlige kjøkken løsning.

Les mer om våre kjøkkenløsninger her.

Stort kjøkken sortiment​

Et utvalg som gir deg uante muligheter 
Mulighetene er uante, når du skal bestemme deg for ditt kjøkken design. Vi hjelper deg med å skreddersy din helt egen personlige kjøkken løsning ut fra vårt brede utvalg av designlinjer, overflater, farger, mål og mye annet.

Når du besiller oppussing av kjøkken fra oss, velger du også å få en løsning som passer 100 prosent til deg og de mulighetene rommet ditt har å by på.

Valgmuligheter mellom mange bredder, dybder og høyder gir uante muligheter. Det samme gjør våre forskjellige designlinjer.

Forskjellige stilarter

Ta for eksempel Athena, som er både enkelt og uttrykksfullt. Se på Nordic, som elegant kombinerer fortid og nåtid. Hva med det innovative og avanserte Futura? Eller skal det være det eksklusive og raffinerte Elite? For bare å nevne noen av de designlinjene du kan velge mellom hos oss.

Overflater & farger

For ikke å snakke om alle de farger, finertyper, bordplater, grep og tilbehør som du kan velge mellom avhengig av stilen din, behovene dine − og hvor modig du er. Ofte er det detaljene som gjør den siste forskjellen.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi levere for eksempel hvitevarer, armaturer og lamper. Alt i god kvalitet og god design som matcher løsningene våre.

Hele vårt omfattende utvalg er til rådighet når vi hjelper deg med å finne fram til din egen, personlige løsning. Kontakt oss når du skal pusse opp kjøkken Oslo.