Oppussing av bad og kjøkken Oslo

Er det noe nordmenn elsker så er det å fornye hjemmet sitt. Det er ikke alle som kun ønsker å pusse opp når boligen viser tegn til slitasje eller elde, men mange vil pusse opp boligen også fordi det er på tide med en forandring, eller at de ønsker at badet eller kjøkkenet er tilrettelagt annerledes enn man opplever at det er i dag. 

For eksempel er det mange som ønsker skuffer i stedet for skap, og man ønsker nedfelt vask i stedet for vask som plasseres oppå et underskap på badet. 

Det finnes mange trender som gjør at man kan utnytte boligen bedre enn man gjør i dag, eller man kan ha egne ideer for hvordan man på best mulig måte kan utnytte boligen sin. De rommene som gir størst utfordringer når man pusser opp, er kjøkken og bad. 

Grunnen til dette er at disse rommene må håndtere bruk av vann og man må dermed følge våtromsnorm der det er relevant.

Oppussing av kjøkken Oslo
Hva ønsker du i forhold til oppussing av kjøkken? Man kan velge et kjøkken i et eget rom dersom man ønsker det, eller man kan velge et kjøkken som er del av stua. Mange foretrekker en kjøkkenøy som gir god mulighet for arbeidsplass på kjøkkenet, mens andre kan foretrekke at kjøkkendelen skal ta minst mulig plass med innebygde hvitevarer slik at de ser mer ut som en del av kjøkkeninnredningen. 

Uansett hvordan du ønsker at ditt kjøkken skal være, så er det en fordel med å benytte snekker slik at du kan få råd i forhold til hvordan best utnytte ditt kjøkken.

Kjøkken i heltre Oslo
Du, som mange andre, tenker kanskje at heltrekjøkken må bli veldig kostbart. Men vi erfarer at våre kunder opplever at selve kostnadsspørsmålet blir mindre aktuelt når de får se hva de virkelig får. Kundene setter nå mer fokus på å få tilbake den kvalitet som heltreprodukter gir. Vi vet at etter riktig tørkeprosess og bearbeidelse, oppnår råmaterialene den stabilitet som holder. 

 

Byggematerialer for oppussing av bad
Når man skal utføre oppussing av bad, så er det mange valg å ta, og valgene man tar vil bestemme hvor kostbart det blir å bygge badet. Man kan for eksempel velge å benytte seg av fliser på gulv, som krever at man må benytte membran for å få et tett gulv, eller man kan legge belegg som også gir et tett gulv. Løsningen du velger er avhengig av din investering og hvilket resultat du ønsker.

Vi tilbyr tjenester innnenfor oppussing og modernisering av bad. Vårt firma har stor erfaring med denne typen av jobb. Hvis du har planer om å pusse opp badet sitt , ta kontakt med oss. Vi avtaler en gratis og uforpliktende møte og gir deg gode råd. 

 

Om oss:
Snekker Oslo er en liten håndverksbedrift, der kvalitet, kunde og miljø står i fokus. Vi skreddersyr bad & kjøkkeninnredninger, for å få den beste løsningen tilpasset ditt rom og dine ønsker. Vi produserer blant annet kjøkken, bad og garderobe i heltre.

Det være seg furu, bjørk, svartor, eik, eller hva du måtte ønske. Vi bruker stålhengsler med demping og stålskinner med fulluttrekk og demping, eller uten demping for dem som ønsker det. Garderober produseres etter kundens mål og ønsker, skyvedører eller hengsla dører.

Vi skaffer deg hvitevarer i alle prisklasser, og våre hovedleverandører er:

 •  
 • Husqvarna,
 • AEG
 • Zanussi
 • Electrolux
 • Miele
 • Ilve
 • Gaggenau
 • Røros Metall
 • Themex
 • Kjølehjørner, kjøleskuffer og vinskap fra Norcool. 
 •  
 • Stort utvalg også i kummer, servanter og benkeplater, og i håndtak. Vår spesialitet er sokkelskuffer som triller på gulvet og er tilpasset i sokkelen.
Ring oss nå